Brand New Dekorativni Window Film Stakleni Bamboo Pattern Filmi Za Staklo Enterijera

Brand New Dekorativni Window Film Vitraž Bamboo Pattern Filmi Za Kućno Unutrašnje Staklo Nema nereda, nema gužve! Film za zaštitu od nepropusne kože za zaštitu od nečistoće Best Home Fashion je jednostavan za nanošenje i uklanjanje. Naš visokokvalitetni film je odličan za privatnost dok istovremeno omogućava prirodno svjetlo Sunca ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Brand New Dekorativni Window Film Stakleni Bamboo Pattern Filmi Za Staklo Enterijera

Nema nereda, nema gužve! Film za zaštitu od nepropusne kože za zaštitu od nečistoće Best Home Fashion je jednostavan za nanošenje i uklanjanje. Naš visokokvalitetni film je odličan za privatnost dok istovremeno omogućava da sunčevo prirodno svjetlo sija. Blokira pogled spolja čak i noću uz sva svetla. Najbolji film prozora za kuću.

842.jpg

PERFECT COVER - Veličina: prilagođena, odnosi se na bilo koju čistu / suvu / ravnu površinu.

Lako se primeni - ukloni i ponovo upotrebljava bez oštećenja ili ostatka.

APLIKACIJE NA SVAKU POVRŠINSKU PODRUČJE - Može se nanositi na bilo koju glatku površinu, kao što su staklena vrata, prozorsko staklo, keramičke pločice u kuhinji ili kupatilu, naočare, kućni aparat, klima uređaj i auto.

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE - Otporan na vodu, vodootporan, otporan na toplotu, netoksičan.

GARANCIJA KUPCA - Naš cilj je da vam pružimo kvalitetan proizvod. Naš cilj je da vas zadovoljimo sa vašom kupovinom. Međutim, ako niste u potpunosti zadovoljni, onda KONTAKTIRAJTE i mi ćemo vam dati povraćaj od 100% u roku od 90 dana od kupovine. Naša namera je da ponudimo BEST uslugu za kupce.

Artikal Slika:

YY842_副本.jpg

YY842 (4)_副本(001).jpg

YY842 (5)_副本.jpg

Stanje: potpuno nova, neiskorišćena, neotvorena, neoštećena stavka u originalnom pakovanju (gde se pakovanje primjenjuje). Ovo je za BRAND NOVE komercijalne dekorativne privatnosti Bamboo Pattern Window Films - Bamboo Pattern Window filmovi za dom.

Od kuće za dima i kućne ljubimce !!

** Brilijantni poklon za rođendane, posebne prilike i Božić **

主图.jpg

Doveli smo vam potpuno novi dekorativni prozirni filmovi sa bambusovim uzorcima od stakla za unutrašnje staklo kuće. Dobrodošli u veleprodaju kvalitetnih i izvrsnih proizvoda sa našom tvornicom. Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača, nudimo i prilagođenu uslugu i besplatni uzorak.
Hot Tags: Potpuno novi dekorativni prozirni filmovi za obojene bambusove folije za unutrašnje staklo, proizvođače, dobavljače, fabrike, veleprodaju, prilagođeni, besplatni uzorak
Srodni proizvodi

Upit

  • * Vaše ime:
  • * E-mail:
  • Sadržaj: