2017 Vodootporna bijela traka za dizajn samoljepljiva folija za staklo Na lageru

2017 Vodootporna bela traka Dizajn samoljepljiva folija za staklo Na zalihi Prozirni prozor u letnjem periodu i očuvanje toplote u zimskom periodu. Bez adheziva, odstranljivog bez ikakvih ostataka, statičkog prstenja, jednostavnog nanošenja i može se nanositi nekoliko puta. Voda je jedini alat koji ćete koristiti, više vode, ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

2017 Vodootporna bijela traka za dizajn samoljepljiva folija za staklo Na lageru

Prozirni prozor u leto i zaštita topline u zimskom periodu. Bez adheziva, odstranljivog bez ikakvih ostataka, statičkog prstenja, jednostavnog nanošenja i može se nanositi nekoliko puta. Voda je jedini alat koji ćete koristiti, više vode, još bolje.

主图.jpg

Opis samolepljive dekorativne folije

Na udaljenosti od jednog metra folije stakla, privatnost ≥95%. Obezbeđivanje dizajna o privatnosti kako biste lako i sigurno uživali u životu.

● Glatka i čista staklena površina u kupaonici, balkon, dnevna soba, spavaća soba, kupaonica, kancelarija, hotel, itd. Staklo od mraza, rezano staklo i sva obrađena stakla ne mogu da se koriste za ovaj film za zaštitu privatnosti.

● Molimo da otkažite spoljašnju zaštitnu foliju pre nego što postavite film za zaštitu privatnosti na glatku površinu. Jednostavno sečite u bilo koju veličinu da biste zadovoljili vaše posebne zahteve.

● Veličina: 1.22 * 48M / 0.92 * 48M. Čisti film za zaštitu privatnosti ima dobru transparentnost, bez deformacije. Različite veličine imaju različite listinge, dobrodošli ste da posjetite Rainbow shop kako biste odabrali drugu veličinu.

Frosted adhesive film Show

YY901_副本.jpg

YY901 (3)_副本.jpg

QQ截图20170401114254.jpgQQ截图20170401114308.jpg

Self stick film prozora Advantage

Guangzhou Yunayi ljepilo nijansi prozora je samoljepivo, ljepilo se koristi visokokvalitetnim materijalom, koji se može popraviti i ukloniti lako bez ikakvog lepka na površini.

Stopa UV-otpornosti prozirnog filma je najmanje 96%. Može blokirati štetne zrake i efikasno zagrijati, ali i dalje oslobađati svjetlost. Zbog toga će vam prostorija biti mnogo hladnija leti i biti mnogo toplija zimi.

• Nije EVA prozorski film. Yuanyi prozorski film nije izrađen od EVA, već je izrađen od PVC-a visoke kvalitete i zaštite životne sredine.

• Zašto ne EVA?

--- EVA prozorski film će se lako deformirati povlačenjem ruku i promjenom temperature okoline.

Kako se nanosi Yuanyi® PVC vdovskim filmom

1. Očistite staklo i uverite se da ne postoji ulje, lepak ili prašina.

2.Mjerite veličinu stakla.

3. Skinite film na potrebnu veličinu. (oko 0,5 inča veće od veličine stakla).

4. Spray vode na staklu.

5.Držite podlogu prozora (Ne zaboravite ovaj važan korak).

6.Plodite staklenim filmom (glatkom stranom) na staklo, podesite položaj tako da stane na staklo.

7. Izvadite vodu i glatku foliju.

8. Obrišite ivice stakla sa pomoćnim nožem.

Sada možete sedeti i uživati u vašem lijepom domu!

image.png

Prodamo varijable obrasce i različite vrste samolepljivih staklenih filmova za privatnost, takođe dosta kućnih dekora i kancelarijskih proizvoda dostupnih, molimo posjetite našu prodavnicu za detalje.

Doveli smo vam vodonepropusni bijeli trak od leta 2017 za samolepljivanje folije za staklo. Dobrodošli u veleprodaju kvalitetnih i izuzetnih proizvoda sa našom tvornicom. Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača, nudimo i prilagođenu uslugu i besplatan uzorak.
Hot Tags: 2017 vodootporna bela traka dizajn samoljepljiva folija za staklo na zalihama, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, besplatni uzorak
Srodni proizvodi

Upit

  • * Vaše ime:
  • * E-mail:
  • Sadržaj: